V. D

Мій друг, ти був привітним та щедрим як ріка
Чисті та відкриті душі мав берега
Та ось, одного ранку лишившись джерела
Ти під землею щез на вічнії-віка

Від русла залишилась зчорніла борозна
Терном поросла плесова краса
Стежки до тебе вкрила жалюча кропива
У витоків панує пустка-чорнота

Та то була не смерть – реінкарнація
Ти просто став дощем, роса твоє ім’я
Змінилась лише форма, та є незмінна суть
Лиш час ти був рікою, не щез – продовжив путь


Рецензии