Йожик у туманi

Цілюща правда розкисла в брехливій розмові
Пошуки долі заблудили на мінному полі
Намагання ранкові зайшли в тупіки вечорові
Чепурний альтруїзм не може відмити руки від крові

Сонячний день передвісник на хмари грозові
Жовчна відрижка за кухлем живої любові
Самознищення просить себе сприймати як хобі
Вірність і гідність з неділі до зради готові

Осінь весні сивиною вдарила в скроні
Німі пелюстки презентових троянд спіднизу пожовклі
Важливі слова вже не грають жодної ролі
В тумані несе їжака рікою поволі


Рецензии