Про беzдiяльнiсть

Стоїть на брамі ляда
 старим замком прип’ята
Незламна, не строката,
в руду іржу заллята

вартує нічна варта
сонний спокій града
та вже на нову осінь
на місто жде блокада

і бій кривавий зрана
й не перепона ляда
 і неминуча страта
заслужена розплата

Як ви? Чи мо не знали?
У носі долубали
Вік жили-поживали
Врешт – ворогів діждали


Рецензии