***

Позбався скоріш непотрібних думок
Тут сотні бажаючих до цих цицьок
Твій збочений, скислий ньюромантизм
Марнує лиш час та підвищує тиск

По суті, не так і багато потрібно –
Спільність лишень, і щоб дихалось вільно
Півсклянки віскі та затишне місце
Культурна програма з розділом «різне»

Та хтось не так креслить, шиє і кроє
Плюс тишу зриває БГ «Казладоєв»
Відчинена брама порожня як драма
Не з цими грошима до цього крама


Рецензии