На схилi лiт

На  схилі  літ  я  згадую  тебе,
Чи варто тепер  згадувать, не знаю.
Від болю серце стало вже не те,
Та ще у темряві іскрою  сяе...

Не треба запізніле каяття,
І сіллю рану присипать, не   треба!
Я випросила в   Бога і  у  неба,
Надії   квіт наприкінці життя.               

У глибині душі  ти  пошукай,
Чи може  щось зосталося від  щастя?
Та запали оту  свічу   трійчасту,
І  добрим  мене      словом  пригадай...


Рецензии