Щиро

З тобою, восени. Тримаєш мої лінії,

Ти поруч. Тільки ти,..чоло, покрите мріями...

З ТОБОЮ ТІЛЬКИ час танцює вальс хвилиною...

Я щиро вірю в нас!Я вірю, буду вільною!


Свобідна я в думках, які мене торкаються.

Широко-крилий птах у небо підіймається,

Летить моя любов в простори непідкорені,

А серце прагне знов сховатись під долонями.


Дарую тобі зарево під смак пекельний кавовий,

Бери хоч сотню дотиків зі штилю моєї щирості,

Почуй мої вуста, які шепочуть заново

Для тебе колискову клітинами із ніжності.


Рецензии
З Новим роком Настя, нехай всі мрії обовязково здійсняться...гарний вірш, щирий...з повагою

Олег Якимчук   01.01.2013 20:06     Заявить о нарушении
Дуже Вам вдячна) Навзаєм =)

Анастасия Якимчук   27.02.2013 22:37   Заявить о нарушении