пл1ткар

Осінь поставила крапки на деревах
Жовті розбавлять зелені .
А ми з тобою у різних теренах ,
Долі . Не такі вже і чемні..
Осіннє проміння таке все твоє-
Не гріє , і навіть не сяє.
Я недалечко.. Там, де сонце встає
Де ти. Я і гадки не маю.
Згинає нерви ота похмура осінь 
За жовтим кольором,до хмар
Цей день кохання взаємне не носить,
Цей день лиш усім роскаже.Пліткар.


Рецензии