Подруге
Ми всі вітаємо тебе,
Отримай гарні квіти зранку,
Всі біди,горя,все мине.
Тобі сьогодні вже шістнадцять,
Доросла,та іще мала,
Хоч і дванадцять,одинадцять,
Пораду не одну дала!
Я вірю,дружба — краще в світі,
Ми разом всюди і завжди,
У скайпі ми чекаєм літа
І я кричу :”Ти подожди!”
Ти наша люба,наша мила,
Любов зустрінь на все життя
І поки нас ще не накрило,
Знайди по серцю заняття!
Свидетельство о публикации №112100109201