12

Ця любов ! Це 12 балів по шкалі Ріхтера.
У моєму серці повилітали всі вікна.
По стінам пішли тріщини. Вони не витримали.
Впали. Здались, як я. А потім все стихло.
І де ти нині? В котрій із сотен тисяч країн?
Із неба замість білого снігу посиплеться кокаїн.
І всім буде добре. Тільки я писатиму тобі безліч листів –
Ні про що. Але ти прочитай між літер. –
Я кохаю тебе по дванадцятибальній шкалі Ріхтера!


Рецензии