Мамо, прийшла вже весна укр
Зеленіє травичка в полі,
Снігу вже зовсім нема,
Та дерева стоять ще голі.
Повернулись уже птахи
Із далеких теплих країв,
По лісах, по гаях, по садах –
Всюди чути пташиний спів.
Мамо, прийшла вже весна...
Та мама не відповідає,
Лиш на її могилці
Підсніжник білий розцвітає.
1998
Свидетельство о публикации №112100100405
Наталия Мнс Меньковская 10.10.2012 23:53 Заявить о нарушении