ЛЮДИ

І

І живуть на світі білім, створіння черстві,
Які нічого не помічають, окрім свого носу!
І не важливо, що синьо-жовті стрічки вплітають і свою косу!
А я не шукаю розуміння у їхній імлі!

ІІ

Ось такі дні зараз... І люди не виняток! Створіння часу і пітьми!
Тобі важливо увагу привертати! Але кого? Німі ж і вони!
Маленька дівчинко, схаменись! Іди і чимось ти займись!
Не потрібно на чужих надіятись! Вони німі, ти відчепись!

ІІІ

Ти жива, ти здорова,
Кожен день, молись до Бога!
Сплине час, як стрімка вода...
Пам`ятай! У тебе є ще чиста душа!

IV

Кинжал у серце тобі запхали,
Щей у щічку цілували!
"Ти ніхто!" - Кожен раз промовляли,
І твої мрії у багно втоптали!

V

Ти живи...Смійся...І їх прости!
Бо ж на Голгофі давно стоять хрести!
Ти свій хрест, теж нести повинна!
Навіть, якщо, Ти нівчому не винна!

VI

Трунком серце не звеселяй,
Назло лукавим, живи і сяй!
Твоє життя тобі дано від Бога!
То ж у храм колись приведе і тебе дорога...

VII

Думай про те, що ти повинна!
І нехай розтане сніжна ненависна лавина!
Морок у серці твоєму в`є собі гніздо!
А лукавий і підступний, цілує твоє чоло!?

VIII

Навіяло болем і стомленим жалем!
Твоя душа не хоче бути бою полем!
Ти ще жива, ще сьогодні, ти жива!!!!
Тож перестань жити, як трава...!!!!!!!!!!!!!!!!!


Рецензии