Ос нь

Осінь розкидала барви золоті,
Роси, наче перли, по землі лягли,
І коштовне листя сиплеться униз,
Набуває місто дивовижних рис.

Радощі та смуток осінь принесла
Й у казкові шати землю одягла,
Відбуває літо до чужих країв
На тендітних крилах білих журавлів.

Синьооке небо зимно погляда,
Прохолода перша землю сповива,
І дощем холодним виллється печаль
Спогадів про літо, що пішло на жаль.


Рецензии