Осень

Привiт, моя мiнлива осiнь,
Бачиш, вiтер опавше листя на плечах носить,
Чуєш моя грайлива осінь,
Чудовий вечір, а я один. Зовсім.
Знаєш, моя чудова осінь,
Настає ніч та спокою нажаль не приносить.
Засинай моя золота осінь,
Твоїх блакитних очей мені навіки досить.


Рецензии