Маленький кротик i його татусь

Кротик вибіг з-під землі:
"Що це б'є так сильно в очі?
Що ж це сталося мені?" -
І побачить сонце хоче.

Та не може, бо воно,
Засліпило зір малому.
Як знайде тепер житло?
Як потрапить знов додому?

"Тату! - став малюк гукать.
Забери мене, рідненький!"
Вибіг батько визволять:
"Де ти, синку мій маленький?"

Він дорогу добре знав,
Тож скоріш забрав хлоп'ятко,
Довго ще його повчав:
"Не виходь, синок із хатки!

Бо багато ворогів
Можеш стріти по дорозі...
Я ж не завжди буду поруч,
Завш допомогти не в змозі!"


Рецензии
Дуже красиво і життєво!

Механик Яната Эспирито   26.10.2012 09:54     Заявить о нарушении
Щиро дякую за гарні слова. Приємно.

Раиса Андрейчук   26.10.2012 10:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.