Твоя блакить

Твої очі голубизною вкриті,
Як синє небо і блакить.
Закохані...Замріяні,
З іскринкою
Всього лиш мить.
Лиш мить.....
Хвилина радості і насолоди.
Лиш мить......
І поглядом спіймав.
Так важко вже відвести очі,
Якби ж ти знав.
Хвилина щастя...
Зойку і відради
Хвилина - це блаженна мить.
Немов би в  вічність  і в відраду,
Твоя блакить.
Твоя блакить , як синє небо,
Як вітер, бурю, що здійма.
Немов роса,
То тепла ,то холодна.
Немов сльоза.
Твоя блакить - як біль  і радість.
Твоя блакить  - як сміх.
То сипле  посмішкою з неба,
А то, холодна наче сніг.
Твоя блакить. ..
Як сонце з промінцями
Як ніжний пелюстковий цвіт.
Як зорі вранішні та води,
Як наш чудовий світ.


Рецензии