Тiло твоe - вiд сонця...
Сліпуче. Не бачив плям...
Де ти?
В якій сторонці,
Палаєш яким життям?
Другим, десятим, останнім?
Вічним?..
На шрамі шрам!
Цілунків сліди? Коханням
Платиш за скрегіт брам?
Знову впускають? Вкотре!
Сліпнуть, як тут, і там...
Тіло — солодке, гіркотне
Обожнюють,
Вносять в храм
Темної віри і ночі
Пожадливої.
З виттям
Рвуть!..
І не терплять по-вовчи
На нім, як на місяці, плям...
Свидетельство о публикации №112092802059
Влад Селецкий 28.09.2012 08:41 Заявить о нарушении