Хвороба XXI столiття

Хвороба є ! А лікаря немає.
Байдужим став, апатія в мені.
Хвилина до безсмертя так лякає…
Чи зможу сам від себе утекти?

Тваринний стан, людиною не пахло.
Це тільки сон, де мріями помер,
Роки пройшли і з ними все пропало,
У серці механізм колись завмер…

Це прірви край, примарами натхнений,
Сріблястий світ тьмяніє кожен день,
Чому я біль, інакше розумію?
Стосується мене! Я наче звір…

Метелик був я міг його спинити
Кричать думки: -  Крилатко, зупинись!
Вогонь жадав, красою охопити
Пустотами одвічно: «Схаменись»!

Даруй життя, прийди на допомогу,
Відкинь навчання долі хоч на мить,
Зроби хоч щось, інакше ця хвороба,
За лічені секунди  полонить.


Рецензии