Незабутнiй концерт для лiтечка

Одного разу на поляні,
Зібрались звірі і птахи:
"Останній день сьогодні з нами
Бажане літо, тому ми

Спробуєм гарне щось зробити,
Щоб пам'ятало воно нас..."
Давай мерщій вірші учити,
Пісні і танці на показ.

"Маленька білочка співати
Повинна - "Гай, зелений гай".
Усі заспівувати, грати...
І ти, ведмедику, думАй,

Що маєш файне розказати,
Хоч - гумореску, анекдот...
"Я знаю пісеньку про матір!" -
Кричить з болота бегемот!

А жабеня собі гукає:
"Я теж артистка і поет!
Пісень та віршів достать знаю,
Маю для виступу корсет!"

Удвох співали лис і вовчик,
Про сонце, радість і тепло.
Віршик зачитував ще й кротик,
Про землю, щастя і добро!

Птахи зібрали хор і разом,
Про небо, простір і спокій,
Багато пІсень, танців, сказів
Подарували. Навіть джміль

З бджолою весело кружляли,
Вмовляли: "Літечко, зажди!"
Але воно вже відлітало
І вітер замітав сліди...


Рецензии