***
Ще одинь день.
Ще один подих вiтра,
Ви розiрвали стiнки моїх легень.
Ви смішали разом чай із соком.
Я казав вам всю правду.
Але все вийшло боком.
Я не хочу більше чути своє ім'я.
Тільки лиш твоє. Тільки ти..і я.
Свидетельство о публикации №112092704867