Зоряна хвороба

Торкнися поверхні реальності
Від чутливості до сприйнятності
Доживешь до ста
Далі
Тільки зірки.

Крізь шкіру
Занадто тепло, занадто дико
Філософська дилема
Зайнялась в голові, мов світило.

І досі тримає своє полум'я
За вітром
Шепіт та співи
Танці на гриві
Найщасливіші завжди біля вікон.

Вітаються діти
Осінній спокій, концерти просто неба
І годі тремтіти
Ти ж, мати-планета!

Колись
Ти обов'язково дізнаєшься
Чому я тут
Кожен день

Багато питань
Торкнися поверхні реальності
Рукою іншого

Начитавшися дорослішого і сильнішого
Пью ароматний чай
І ти від задоволення
Обертаєшься
Мій мовчазний земний шар.


Рецензии