Ми зустрiлися влiтку...

Ми зустрілися влітку,
Ще калина цвіла.
Пам'ятаєш, як швидко
Я твоєю була?!

Бо тебе покохала,
Як нікого в житті.
Я до тебе злітала,
Як у небо птахи!

Я в тобі розтавала,
Як сніжинка в теплі.
Я тобі дарувала,
Все, що мала в собі!

Я тебе відчувала,
Мов матуся дитя.
Я за тебе віддала б,
Мій коханий, життя!

Як же розчарувалась,
Як одного разу,
Я тебе пострічала -
Цілував ти другу!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.