Iз сiмдесятирiччям, люба сестричко!

Вірш написаний по проханню пОдруги Маріїї
с. Зборів Тернопільської обл. для єї
дорогої сестрички Мілі с. Підгайчики.

Дорога моя сестричко!
Рідна Мілечка моя!
Хай тече зі щастям річка,
Для тебе! Добром земля
Хай пашИть, хай все співає
Пісню радісну, нехай
Хлібом смачним пригощає
ТЕбе весь наш теплий край!
Хай життя бурлить в здоров'ї,
Миру, сонця і весни!
Ми тобі подяки повні,
Всі! І сестри і брати!
Тож прими вітання щирі
І заслужені слова.
Хай Господь вертає сили!
Будь душею молода!
Будь красивая і мила,
І усміхнена завжди...
Всі тебе ми любим Міла,
Сімдесят - це не роки!


Рецензии