Ти прийшов
У сні казковому прийшов...
З золотою яскравою в руках свічкою
В тунелі мук моїх зайшов...
Не побоявся криків, сирості
Ні сліз, ні болі, самоти...
Чому на похоронах гордості?
Чому в цей час і саме Ти?
Доторкнувшись рук моїх так бережно
Змінити зміг ти корінь всіх основ...
У небі розчинились залишки самотності
Ввесь простір підкорила вже любов...
Свидетельство о публикации №112092500922