Рассея Начало 2

Последняя часть
Зовы (фрагмены)

Зовы рода Меры

Рцы челом се вера,
Здравь со-твар родмера,
Вожи  грасти  се рдци,
Правь около свасти.

Знаци камра зрети,
Жила сварга кмети,
Медь веди и себра,
Орь и кона в дебра.

Славь знамо мнити,
Бдети чадо ярити,
Паче на поле тати,
Тырь на брезги мати.

.....


Рецензии