2012 Зелений ц лунок

коли ти мене цілуешь
в мєни щось ростє зелене
туге и тендітне сяйво
мов дотик метелика вранці

коли ти мєне цілуешь
штормами  спокутуєш серце
великими синими хвилями
мене мов човник гойдае

коли ти мєне цілуєш
я мов зелене насіння
сама у собі прорастаю
и вітер мене колисае

коли же коли це буде?
цілунки для мене наркотик
но я від них нє сп янію
я мов величезне небо

…и сонцем в цім небі – ТИ…


Рецензии