Свято першого дзвоника

Сьогодні в школі свято,
Побачиш у дворі -
В костюмчиках та галстучках
Мандрують школярі.

Дівчатка в чорних платтячках,
З бантом на голові -
Маруся, Ксеня, Катечка
Наспівують пісні.

Затрохи скажуть віршики,
Зтанцюють "Гопака",
Своїй коханій вчительці,
Візьмуть ще й козака!

Шустренького Тарасика -
Він танцювать мастак!
У дит. садку на празниках,
Всіх дивував хлопчак!

Вони удвох з Катрусею,
Малі весельчаки,
Смішить, втішати навчені
Іще в малі роки!

Тож все, що вміють викладуть,
Щоб радісно було!
Щоб незабутнім дзвоник був,
Як казка,! Як кіно!


Рецензии