Вища сила
і я порожня і наскрізно самітня,
(він має звичку знати про мій відчай)
знаходить мене в мобільному режимі,
говорить: "Крихітко, тримайся,
лишилось зовсім трохи, вір на слово.
Жовтень рождає диво, а ти - печалі.
Зберись востаннє. Іще трохи. Віруй".
Голос його обриває дзвінкий гудок
і життя здобуває раптово останнього сенсу.
Як добре, що мій номер мобільного
у вільному доступі вищим силам.
Свидетельство о публикации №112092405631