Бог хоче...

Минає час. Проходять дні за днями.
А там,дивись, за роком рік пройшов.
Слідком і смерть прийде. Що буде потім з нами-
З тими людьми, хто Бога не знайшов?

Усе своє життя ми щось шукаємо:
Свободу, щастя, радість і любов,
Мир серцю, та, на жаль, того не знаємо,
Що все це може дать нам тільки Бог.

Гріхи заполонили серце, душу-
Майстерно сатана заплутав нас.
Та вибір є, його зробити мусиш,
Поки не пізно, поки є ще час.

Господь розставить все на своє місце.
Бог є любов, що вічна і жива.
Прощає всім гріхи й дає життя Він вічне,
Хто в своє серце Сина Божого прийма.

Ісус Христос Син Божий стоїть стука
У двері твого серця. Поспіши
Йому відкрить його. Знайдеш ти Друга,
І прощення гріхів, і мир душі.

Один лиш Бог святий, ми ж, люди, грішні, тлінні.
Народжуємось всі ми у гріхах.
І тільки Він, Ісус Христос, єдиний
Життя правдиве і до Бога шлях.

Отець у жертву Сина дав за нас з тобою
Заради викуплення всіх наших гріхів.
Це й ти знущався разом із юрбою,
Як окровавлений Він на хресті висів.

Немає прощення - воно лише в Ісусі.
Мир, спокій, радість, щастя - тільки в Нім:
В Отці і Сині, і в Святому Дусі-
У вічному Живому Бозі у святім.

Схилися ж серцем в щирім покаянні,
Віддай Ісусу всі свої гріхи;
Відкинь всі сумніви, усі свої вагання-
Він хоче, щоб життя мав вічне ти.


Рецензии