Одкровення у Львовi

У мене на тебе алергія,
Таке собі "виверження душі"
Я у натовпі стримуюсь щосили,
Щоб не побачив ніхто сльози мої.

У мене через тебе до всього апатія,
Приступи депресії, замкнутість в собі.
Ти розтоптав почуття, навіть залишки симпатії...
Я більше не бачу нічого хорошого в тобі.

У мене через тебе зриви.
Та я можу посміхатись, не відкриваючи думки.
Коли поруч хтось рідний - з'являються сили,
Але мені так набридли телефонні дзвінки.

У мене через тебе порожнеча в душі
Мій організм ретельно стирає біль,
Але це все маячня, бо пишуться вірші...
Мені так важко з цими спогадами, повір...

22.09.12


Рецензии