Трагедiя i подвиг в одночас
Народами в одній борні вершились.
Народний фронт з фашизмом у боях,
Від рабства нам майбутнє захистили.
Кінець поклали загарбницькій війні,
Історія висвітлює роки нам.
Давно для покоління мирні дні,
За них бійці розрахувалися життям.
Трагедією світові війна,
А подвигом здобута Перемога.
Роздала по заслугах всім вона,
Героям – славу, зрадникам – стидобу!
Перед захисниками нашими в боргу,
Їх подвиги ми мусим пам’ятати.
Вшановуючи доленьку свою,
Вкраїни долю, як предки, захищаймо.
Свидетельство о публикации №112092410153