Нехай не знаЕ, навIть не гадаE..

Мені сьогодні хочеться мовчати,
Занурившись в небесну глибину,
 Та місяць вже почав  мене повчати,
 Що знов, не те що треба я роблю.

 Він править зір сьогодні хороводом,
 Старий бешкетник посеред дівчат,
Мені говорить – дай ти їй свободу,
вогнем тобі горить  мільярд   свічад.

 Не розуміє – іншу не шукаю,
Зорю в житті для себе віднайшов,
 В коханні незгасимому згораю,
 Хоч в зовсім іншу сторону пішов.

Нехай не знає, навіть не гадає,
Що лиш вона, в житті дороговказ,
Що лиш для неї я пісні співаю,
Що у житті кохають тільки раз.


Рецензии