У чому сенс буття?

Я йду через життя,
І відповідь шукаю,
У чому сенс мого буття?
Чим я займатись маю?
Та поки не знайшов
Ще жодної підказки,
Третій десяток вже пішов,
Життя, подібного до казки.
Я наче Муромець Ілля,
Що тридцять літ відпочивав,
А решту свойого життя,
Державу захищав.
Ось так і я, мабуть,
Усе чекаю миті,
Коли мої діла почнуть,
Міняти щось у цьому світі.


Рецензии