Шануй запов д Бога Це фундамент для в ри Поки ви т

Шануй заповіді Бога
Це фундамент для віри
Поки ви тут все піонери,
Або вже...
ви тут все піонери
так за буддизму трактується Віра
Усе подвійне ...
Це-то так, але це не для дурних слова.
Для них лаконічно і просто:
Бог Віра Любов і мистецтво
У сенсі культивуй в собі прекрасні почуття.
Терпіння і зусилля
Сьогодні, завтра стануть квітами
А післязавтра плодами
І захистять тебе від злих чиїх-то осіб
І від злодіїв і від убивць
Концентруйся на Бога
не на мене...
Ось тобі така проста сім'я.
І якщо міцна твоя Віра
Тобі не життя, не смерть не страшна
Дитя піонера перевела.
His Holiness Karmapa Thaye Dorje
і я, Катя Єгорова, я.


Рецензии