Настав час УДАРу

Ти перед вибором стоїш
Любима ненько Україно
Шукаєш гідного ти сина
Або доньку… ти сум облиш…

Вони прийдуть, тебе підняти
З неволі, лиха та журби
Тільки зумій їх розпізнати
З між галасливої юрби.

Тих лицемірів – лиходіїв,
Що розкрадають вщент наш край
Ти їм оцінку гідну дай,
Й благослови народ до дії.

І він підніметься з колін
У груди набере повітря
Не піде владі на уклін
І в кращу долю знов повірить.

Він мудрим за ці роки став
Кінець продажним лиходіям
Доля рішуче кличе діять
Бо час У Д А Ру вже настав!


Рецензии
Спочатку був "перший президент" - вийшли "кравчучки".
Потім був "народний президент" - вийшли бджоли.
Була надія на "леді" - тепер сплачуємо за газ і борги ЄЕСУ.
Тепер надія на УДАР. Кого бити збираєтесь? А якщо вас битимуть? :))

Зповагою

Браток   22.09.2012 18:52     Заявить о нарушении