До побачення

Ніч. Туман. Відбуває поїзд.
Серцем вимовлю: до побачення…
Все змінилось. І сказане вчора
Набуває важливого значення.

Тридцять літ. Ніби мить, ніби подих…
Ти прости, що не все цінувалося.
Боже, дякую за ці роки!
Світле й добре у серці зосталося.

Зустріч. Танець зі смаком яблука.
Горизонти мрій неозорі…
А в садках розквітають яблуні,
Із небес щедро падають зорі!

І екзамени, і побачення…
Літо, груші… І наше весілля!
Телефонні дзвінка: до побачення.
І кохання, приправлене сіллю…

Діти! Радість у їх народженні!!!
До любові та щастя стремління.
Все життя, як на гору сходження.
І болючі такі падіння…

Новорічні сімейні свята:
Насолода у спілкуванні.
Недосказаного багато
У минулому спогляданні…

Фотографія: очі гарні,
І усмішка твоя не гасне!
Я стою на життєвій грані,
Осягаючи вічне й дочасне.

Як важливо, що є пробачення!!!
Є надія. Є віра. Є діти.
Я люблю тебе. До побачення!
Буду вчитись радіти і жити…
21.09.2011р.


Рецензии
Запитуєш себе, чому ці вірші хвилюють?
Відчуваєш їх справжність, от і все.
Дякую Вам.
З повагою Андрій.

Андрей Ан Залевский   29.04.2013 14:22     Заявить о нарушении
Дякую за ваші щирі слова))) Певно ваше серце відчувало те, що відчувало моє серце, коли писалися ці рядочки... Мир вам!!!

Галина Левицкая   29.04.2013 22:54   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.