Море

По берегу моря
По кісточки у воді
Хвилі підрізають ноги
Гуляю на самоті
Повітря свіже
Зголоднілих чайок крик
Метушня очі не ріже
Помалу до цього звик
Загадковий шум прибою
Відволік від усіх проблем
Чоло потираю рукою
А в голові сотні тем
Шматок літа пори
Гарні спомини
Дорога додому пролітають простори
Я новими силами наповнений


Рецензии