Щоб потонути, води не потрiбно

Щоб відчути , що тонеш
і води не потрібно
довірь комусь серце,
а його розіб'ють,
дрібно.

Відчути, що помираєш
можна і живою
якщо кохав колись
вітаю. ти теж був
жертвою.

Розповідай, як життя ?
Тобі 02 вистачає?
Бо я тут чомусь

задихаюсь.


Рецензии