Небо
Я заберу тебе літати
Ми полетимо у небо
Забудемо усі проблеми
Там буде все що ти захочеш
В міцних обіймах ночі
Зорі будуть мерехтіти
Сонце на світанку горіти
Широкі крила позаду тебе
Несуть високо у небо
Один розмах
І заздрить птах
А ми вже вище неба краю
Ще й досі за руку тримаєш
Яке просторе та безмежне
Безкрайнє небо
На цьому вже закінчується сон
Підриваюсь за командою підйом
Свидетельство о публикации №112092108491