Золота Ос нь
Золотого пера
Зів'януть рози
Полються дощі сльози
І всі ніби під гіпнозом
Будуть чекати морозів
Кінець відпочинку
Остання родзинка
Яка літом була
Дарувала море тепла
А тепер повсюди стане похмуро
У справах потонуть люди
Будуть чиєюсь маріонеткою
Обмінювати свій час на монетку
Приховуючи свій страх
Жити працювати відпочивати як птах
Свидетельство о публикации №112092108361