До Дня закоханих

І знову я на самоті з собою,
І знову День закоханих...До біса!
І хочу випадково я зустрітися з тобою,
Але повторюю щоразу:"Все, змирися!"

Він просто не готовий до стосунків,
А може я йому не пара...
Писала вірші, тисячі малюнків-
Не забуваєшся, ти наче та примара.

А знаеш, ти тепер у снах моїх усіх,
Хоч там я намилуюся тобою.
Ті гарні очі, усмішка і сміх
У пам'яті залишу будь-якой ціною.

Але так важко вранці прокидатись
І розуміти: це все лиш у сні...
Ну треба ж було так ось закохатись,
Щоб потім написати вірші ці сумні...


Рецензии