Дзв1нки - молитви

Є зв"язок надійний, безперервний,
За який платити не потрібно.
Цей зв"язок із Богом вічним в небі
Можеш мати, друже мій, постійно.

Може хтось з людей не зрозуміти,
Співчуття до нас не проявивши.
І тоді пов"януть серця квіти,
Через біль отак й не розпустившись.

Нерозділені жалі-тривоги,
Нерозділені любов і радість
Робить світ якимсь таким убогим
Й ніби ні на що тебе нездатним.

Лиш у Бозі наше щастя й радість-
Він любов є й нам її дарує,
Нам дарує мир і спокій, благість.
Він усі дзвінки -молитви чує.


Рецензии