Будьте добрей якщо ви в рите ви людей, а не стадо

Будьте добрей
якщо ви вірите ви людей, а не стадо скотини повій і брудних свиней це вам переводить Тренлей другий або перший чи не все одно для вас це не зрозуміло кенно це зовсім інше кіно...


Рецензии