Лист осенi в долонях
Гуляє вже в його листках осінній вітер.
Його тріпає, як мій чуб на білих скронях,
Кидає лист кремезний дуб в мої долоні.
Його пришпилю на вікні як пам'ять літа,
Чіткі прожилки то вік мій, теплом зігрітий.
Мої літа, мов листя, різні в порі осінній,
У снах змішались ранні й пізні як одне ціле.
Завжди рахую чітко свій вік життя і долі,
Тепло від літ несе лист осені в долонях.
Свидетельство о публикации №112092101087
Красивый осенний стих на мягком украинском воспринимается очень приятно.
Успехов вам.
Бастракова Арина 23.09.2012 10:02 Заявить о нарушении