I прийщла така справжня осiнь

І прийшла така справжня осінь...
з димом та болем у спині.
Вона нічого не просить,
І місто це не покине.

Спіймати б її за крила,
та тільки в пір ях долоні.
Вона навряд чи б хотіла
Тонути криком у скронях.

Ти пестиш її очима
Шукаєш із неї вихід.
... та двері чомусь зачинені
І майже ніхто не диха.

20.09.12


Рецензии