Aira
I so much adore you, my Aira
My little, dear, lovely wife
Thy name like music lira
I love, love you so much, my angel
My Aira, sweety, gentle, kind
You're, my dear vampiressa, my archangel
We are forever, red thread linked
Свидетельство о публикации №112092009582