Голубонька знов воркуe...

ГолубОнька знов воркує у моїм садочку!
Нам дарує щедра осінь золоті деньочки!

Гріє променисте сонце і ростуть грибочки,
На пеньках, як на віконцях, чарівні квітОчки!

Краснобокі опадають із дерев листочки.
Я сумую, хочу знову бачить сина й дочку!

В небо синє, височеньке журавлем злетіти,
До Вкраїноньки, до неньки, свій політ здійснити!

Заглянути у кубельце рідної хатини,
Там зустріти і почути всю мою родину!

Трішки радощів хапнути у своє серденько,
Душу щастям надихнути, повітрям рідненьким!


Рецензии