Гендерний щит
намагаюся тихо рухатися квартирою
щоб не сполохнути
твій голос
я спостерігаю за тим, як ти спиш
намагаюся тихо рухатися тишею
щоб не сполохнути
твій сон
а інколи – навпаки
я вкладаюся спати
кручуся у ліжку поруч
я хочу, щоб ти прокинулась
обійняла
сказала, що любиш
Я підслуховую і підглядаю
твій внутрішній світ
і мабуть
це триватиме
вічно.
Свидетельство о публикации №112092002883