Я оголяла не тiло, душу

Я оголяла не тіло, душу
тоді здавалось, що з місця не зрушу
я відчувала биття, серця
а все німіло, від страху.. сексу
так, я боялась - бо це не просто
ти дариш душу
а тебе просто,хочуть.


Рецензии