мистецтво вимагаэ божевiлля

Мистецтво вимагає божевілля
поезія чи проза - тиші
ми творимо душею, тільки
або ж ще серцем, рідше
всі почуття - назовні
ми віримо у щастя
а поки що, у тиші
мрієм про кохання


Рецензии