8 березня
Нехай збуваються ваші мрії i сни
З новим днем жіночим
Чого кожна жінка хоче
Гарні квіти
Чи щоб не плакали діти
Або щоб чоловіки співали
Ніжно обіймали
Любили й розуміли
I все робити вміли
Кожна хоче різне
Щоб її слово було залізне
He знущайтеся над нами
Улюбленими чоловіками
Ми даруємо подарунки
Щирі поцілунки
Вибачте ми такі ледачі
Щастя вам жінки й удачі
Свидетельство о публикации №112091908833